Sponsor scoren voor Fortis!

Fortis is op jacht naar nieuwe shirtsponsoren. Help ons daarbij en maak kans op een mooie prijs!

Op dit moment zijn er een aantal ploegen binnen onze vereniging die geen shirtsponsor hebben. Pogingen om nieuwe shirtsponsoren voor zowel jeugd- als seniorenploegen te vinden hebben tot nu toe niet het gewenste resultaat opgeleverd.

Daarvoor hebben wij sinds het afgelopen voorjaar een actie in het leven geroepen, waarbij we en de leden en ouders van leden willen betrekken bij het vinden van nieuwe shirtsponsoren! Deze actie heeft de naam ‘SPONSOR SCOREN VOOR FORTIS!’ mee gekregen.

Een reden om de (ouders van) leden bij onze zoektocht te betrekken is dat we bij onze eerdere wervingsacties naar nieuwe sponsoren vaak te horen hebben gekregen dat ‘men’ wel wat wil doen als bijvoorbeeld werknemers lid zijn of betrokken zijn bij een vereniging of een club.

De actie is eenvoudig. Het lid of ouder van lid dat met de ‘gouden assist’ komt waaruit uiteindelijk een nieuwe shirtsponsor ‘wordt gescoord’, hetzij bij de eigen werkgever of elders, ontvangt als blijk van waardering voor de geleverde inspanning van Fortis namelijk een cadeaubon van € 50,00, vrij en naar eigen inzicht te besteden!

Hierbij dan ook het verzoek aan alle leden en ouders van leden: gooi eens een balletje op bij uw werkgever of relatie en maak kans op zo’n mooie cadeaubon!

We stellen uiteraard wel een aantal voorwaarden aan de actie. Deze zijn:

-          Het verenigingslid of ouder van overhandigt Fortis de naam en contactgegevens van de contactpersoon binnen het bedrijf van de potentiële shirtsponsor;

-          Fortis kan bij het contact met de potentiële shirtsponsor refereren aan het verenigingslid of ouder van;

-          De potentiële shirtsponsor is door het verenigingslid of ouder van op de hoogte gesteld dat er contact opgenomen wordt door Fortis;

-          Er is bij het betreffende bedrijf interesse in een sponsorschap van onze vereniging;

-          Het verenigingslid of ouder van ontvangt de cadeaubon als de overeenkomst met de sponsor getekend is;

Voor meer informatie, vragen of het doorgeven van uw werkgever of relatie, neem dan contact met ons op via de website (zie Commissie Fondswerving) of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij rekenen op u en alvast dank voor uw inspanningen!

Zit een shirtsponsorschap er niet in? We hebben nog voldoende ruimte op de velden voor nieuwe reclameborden!

Groeten,

Namens de Commissie Fondswerving